© 2020 Almeerse Stichting voor Danskunst

Kopiëren is niet toegestaan.

Almeerse Stichting voor Danskunst

balletschool La Bayadère

Danslaan 66

1326 PL  Almere

wij hebben geen telefoon

Over ons

We weten dat de meeste starters ervan dromen om al die prachtige balletsprongen en  -draaien ook te kunnen maken. En voor liefhebbers zijn veel van deze dingen ook mogelijk, maar dan wel met een goede techniek die vanaf de basis wordt opgebouwd. Daar staan wij voor! 
Bij La Bayadère nemen we balletonderwijs voor liefhebbers serieus! 

Wij gruwelen van danseressen op spitzen met geknakte enkels, van zwakke sprongen en van krakkemikkige pirouettes. Dat is nergens voor nodig!

Bij La Bayadère zorgen we dat àlle leerlingen zich van hun beste kant kunnen laten zien.

Hiervoor is een goede balletdocent nodig, die weet hoe de weg naar ieder eindresultaat verloopt en die het geduld heeft iedere stap zorgvuldig aan te leren.

Onze docenten hebben zelf van jongs af aan les gehad van ex-balletdansers en gekwalificeerde balletdocenten. Zij hebben de 4-jarige fulltime hbo-opleiding tot klassiek balletdocent met succes afgerond.

Bij La Bayadère hebben de balletdocenten de juiste opleiding en ervaring om alle leerlingen zorgvuldig op te leiden.

En hoewel het leerplan een serieuze aangelegenheid is, gebeurt het leerproces natuurlijk met speelse elementen voor de jongere leerlingen en met humor voor de oudere leerlingen. Iets doen waar je hart ligt EN leren gaan zo goed samen!
Bij La Bayadère genieten leerlingen van hun lessen!

In 2013 heeft La Bayadère zich aangesloten bij de Association of Russian Ballet and Theatre Arts. Enerzijds om door middel van hun balletexamens het leerproces van onze leerlingen zichtbaar te maken. Anderzijds om leerlingen die balletdocent willen worden, hun opleiding hiertoe te volgen.
Bij La Bayadère dragen we onze passie voor ballet over aan volgende generaties.

"Mijn dochter kwam na haar proefles naar buiten en zei: "Dit is ECHT ballet!"


moeder van Sara

"Ik vind het heerlijke lessen."
Anoushka
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now